10 Şubat 2016 Çarşamba

Motorize Taksi

En Hızlı, En Güvenilir, En Hesaplı, En Yaygın, En Kaliteli Motorlu Vale
Hizmeti Bizi Tercih Ederek Enlere Bir Yolculuğa Ne Dersiniz.
motorlu vale hizmeti

motorlu valeSizlere 2012 den beri hizmet vermenin haklı sevinci ve gururu ile hazırlamış olduğumuz bu web sitemizde kısaca neden bizi tercih etmelisiniz onu anlatmak istiyoruz. Hiç bir zaman günü kurtarmak yada bir yan gelir olarak bakmadan alkollü yada alkolsüz olsun müşterilerimize daima seviyeli bir yaklaşım daima ana prensibimiz olmuştur.. Bazen müşterilerimizin burdan sonrasını ben giderim isteklerini dahi kabul etmeden onları gidecekleri yere en iyi şekilde götürüp araçlarını istedikleri uygun bir parka çekmeden görevi bitti kabul etmeyen bir prensiple çıktığımız yolda sayısız müşteri ve dost edindik. Doğal olarak web sitesi sıralamalarında iyi olmadığımız zamanlarda müşterilerimizin bizi birbirlerine önermesi ile kendimizi geliştirmeyi başardık. Hiç bir zaman şımarma yada bu gün size hizmet veremiyoruz gibi söylemlerimiz olmadı ara sıra yoğun zamanlarımızda müşterilerimize gecikmeli hizmet sunmuşsak daima açıklama yaparak ve gecikmemizin karşılığında ücretsiz hizmet sunduk.

Sizlere Daha Uzun Ömürlü Hizmetler İçin Yaptıklarımız

motorlu vale servisiFirmamız İstanbul'daki hizmet kalitesini Ülkemizin 15 farklı şehrinde daha sunmaya başlamıştır özellikle yaz aylarında Bodrum, Çeşme, Kuşadası, Marmaris gibi tatil noktalarında mevcut ekiplerini güçlendirerek sizlere daha etkili hizmet sunarken İstanbul'daki fiyat standardınıda korumayı yani nasıl olsa turistik yer fazla ücret tahsil edelim gibi düşüncelere hiç bir zaman girmemiş aynı müşterilere İstanbul'da yada kendi memleketlerinde nasıl hizmet sunuyorsak aynısını sunmaya devam ettik. Dahası söz konusu beldelerde değerli müşterilerimize transfer hizmetide sunmaya başladık. Bunlara ek olarak özel ihtiyaçlarınızı karşılama için özel kurye ve motorlu kurye birimleri oluşturduk. Sizler söz konusu beldelerde oto kiralama ve şoförlü araç tahsisi gibi hizmetlerlede daima yanınızda olmaya devam ettik. Bu hizmetlerin çoğunu sunarken firmamızın kar marjı bile olmamıştır ancak bizi burada tercih eden müşterilerimize hizmet en öden gelen kriterimiz olmuştur.

Kaliteli ve Güvenli Motorlu Vale Hizmetinde Yıllardan Beri A Plus Hizmet Kalitesi En Düşük Fiyat Seçenekleri İle Hizmetimiz Devam Etmektedir.

modern küfe hizmetiFirmamız motorlu vale hizmetini sunarken asla vale motoru olarak tabir edilen küçük katlanır motorları kullanmamıştır. Söz konusu motorlar sizinde bildiğiniz gibi gerek kendileri gerekse çantaları benzin kokmakta ve söz konusu koku günlerce sizi rahatsız etmeye devam ederken o küçücük aletlere profesyonel vale ve şoförlerimizi binerek şehrin en işlek en tehlikeli yollarında seyahat etmek zorunda bırakmıyoruz dahası söz konusu motorları bağajınıza koymak için bağajınızda yer açmak zorundada kalmıyorsunuz. Bu anlamda ülkemisin ilk motorsuz vale hizmetini sunmuş olan firmamız sizlere pırıl pırıl giysileri ile şık ve benzin kokmayan özel şoförler tahsis etmektedir ve çoğu zamanda sizlere gece boyunca cüzi ücretler karşılığında özel şoförünüz olarak refakat etmektedirler tabiiki bizim bu hizmet farkımızı bilmeyen lux araç sahipleri yani bağaj kapasitesi küçük olan spor arabası olanlar için en ideal hizmeti sunuyoruz.

Bizden Hangi Konularda Hizmet Almalısınız

motorluvaleYukarıda saydığımız nedenler bizi tercih etmeniz için gereken sebeplerden bazıları bizden hangi alanlarda hizmet almalısınız. Alkol aldığınızda bir geceye yada dostlarınızla çıktığınız özel gezilerde, kendinizi yorgun hissedip araç kullanmanızın risk teşkil edeceği durumlarda hava şartlarının kötüleşmesi ve kendine söz konusu ağır hava koşullarında güvenemediğiniz zamanlarda, uzun yol seyahatlerinizde size profesyonel bir uzun yol şoförü gerektiğinde şehir içi yada şehirler arası araç nakli gerektiren durumlarda, vize, muayene ve siğortası dolmuş aracınızın söz konusu işlemlerinin yaptırlması ve ortaya çıkabilecek vize sorunlarının giderilmesi gibi hizmetlerde, aracınızın servise tamire bakım ve onarım gibi işlerini takip ettirme hizmetlerinde, ailenizin, sevdiklerinizin yada misafirlerinizin şehir içi yada şehir dışı transferinde şoförümüz isteğiniz doğrultusunda aracınızı gidilen yerde onlara teslim edebilir yada istekleriniz doğrultusunda size geri getirebilir.

Bizden Hizmet Almak İçin Ne Yapmalısınız.

evinize güvenle ulaşınBizden hizmet almak için iletişim sayfamızdaki numaralardan birini şehir içi hizmetler için bizi ihtiyaç duyduğunuz hizmeti sorunsuz alabilmek için 60 ila 90 dakika önce şehir dışı hizmetler için 24 saat önce arayarak bilgilendirmeniz gerekmektedir. Bu konu en çok karşılaştığımız sorunların başında gelmektedir müşterilerimiz bizi mekan valeleri ile karıştırıyor olsa gerekki bizi çoğu zaman 15 dakika içinde gelmemizi bekliyorlar ancak biz rezervasyonu aldığımız andan itibaren müşteriye en yakın ve boşa çıkmış arkadaşımız arayıp bilğileri aktarmamız ve onun istenen yere ulaşabilmesi için belli bir zamana ihtiyacı var. Bu bilgiler dahilinde önceden yapılan rezervasyonlarda daha düzgün ve kaliteli hizmet alabilir ve stress yaşamaz evinize yada istediğin yere güvenle ulaşabilirsiniz. Artık ülkemizin bir çok yerinde alkol denetimi oldukça yaygınlaştı ve bu konudaki cezalar oldukça caydırıcı niteliktedir bu sebeple bizi önceden aramanız hem maddi hem manevi olarak size yararlı olacaktır. motorlu valeler

1 yorum:

  1. http://www.motokurye.motorlukuryehizmeti.com/moto-taksi - En Hızlı, En Güvenilir, En Hesaplı, En Yaygın, En Kaliteli Motorlu Vale Hizmeti Bizi Tercih Ederek Enlere Bir Yolculuğa Ne Dersiniz.

    YanıtlaSil